Bine ai venit!

13 la 11 este un loc al creativității, al experiențelor încărcate de emoție, al autenticului și exclusivului, dar mai ales un loc al tău.
Urmareste-ne
Urmareste-ne

Lasă-ți costumul de corporatist la birou, fiindcă avem nevoie de tine fresh, plin de viață și gata de distracție. Dovedește-le prietenilor că petrecerile corporate nu au nicio legătură cu cravatele și schimbatul cărților de vizită, ci mai degrabă cu mâncarea bună, degustările de vin și zorii zilei de mâine.

Petreceri private
Special Snowflake

Momentele tale speciale nu au fost niciodată mai încărcate de energie ca până acum! Adună-ți gașca de prieteni pentru o seară de neuitat în centrul orașului. Fie că este ziua ta de naștere sau a unei persoane dragi, o aniversare a unui moment important sau un gathering pe care l-ai amânat de mult, nu lăsa clipa să treacă pe lângă tine!

Business Meetings
Too BUSYness to Care

Noul „cool” este despre costume negre, cravate cu nod perfect și serviete din piele. Poate că sună ca un film cu James Bond, dar pentru noi este doar o altă zi la “birou”. De la întâlniri strategice până la ieșiri de socializare, cu parteneri noi și vechi deopotrivă, 13 la 11 îți asigură un spațiu de încredere pentru businessul tău.

Workshops and trainings
Work can be fun

Unde e creativitate, trebuie să fie și un spațiu plin de inspirație, care să îți stimuleze gândurile și să te împingă către creație, Un loc cu posibilități infinite și o atmosferă unică, 13 la 11 îți oferă șansa să te dezvolți artistic, personal și profesional după bunul plac.

Networking
Ladies’ Web

Unul. Doi. Trei. O mână. O duzină. O sută.
Trei mii. Jumătate de milion. Șapte miliarde…
…de oameni creativi, cu inițiativă, ambițioși, în căutare de oportunități, proiecte, schimbări, cauze, muze sau prieteni. Dar totul a început de la „Unul”. Tu de unde începi?

Fancy Time Out
Wine and Dine

Cel mai tare restaurant din oraș este restaurantul acela pe care doar tu și prietenii tăi îl știți. Restaurantul în care nu te așteptai să fie un restaurant. Restaurantul în care mâncarea are exact gustul pe care ți-l doreai tu, iar băutura exact cantitatea de alcool care trebuie.
Întrebarea rămâne: cu cine ieși la restaurant în seara asta?

Grădina secretă
Secret Garden

Gradina secretă își deschide brațele înfrunzite pentru cei ce știu parola magică. Alege povestea pe care vrei să o trăiești, iar grădina te va teleporta acolo unde îți vei dori să ajungi. Petreceri sub lumina lunii, târguri de vânzări elegante, aniversări romantice în doi, mese private în aer liber și multe alte scenarii de film pot deveni realitate acum.

Popas urban
Urban getaway

Aglomerația și gălăgia de zi cu zi a orașului te îngrădește? E timpul să iei o pauză. Oprește timpul în loc, în centrul Bucureștiului, pentru momentul zen al zilei, în care să inspiri adânc, să îți regăsești liniștea interioară și să te încarci cu energie pozitivă.

Expoziții și lansări
1,2,3… se lansează!
Make it happen

Vernisaje, expoziții, lansări de produs, conferințe sau spectacole, toate își găsesc locul la 13 la 11. Pune-ți munca în valoare și bucură-te de aplauzele și aprecierea prietenilor și invitaților tăi. Cu toate luminile îndreptate către tine, nu ai nicio șansă să dai greș în a-ți dovedi talentul.

Lecții de gătit
Cookaway

Ce ar fi viața fără micile ei plăceri? Îți place să mănânci și vrei să aflii mai multe de la maeștrii bucătari ai României? Ești pasionat de gătit sau de „prăjiturit” și te-ai gândit să îți împărtășești cunoștințele altor gurmanzi la fel de entuziasmați ca tine? Atunci probabil că te vei simți cu adevărat împlinit când vei vedea ce ți-am pregătit în bucătăria noastră ultra-modernă de la 13 la 11.

Ateliere de bune maniere

Indiferent de vârstă, manierele sunt cool. Mai mult decât cei șapte ani de acasă, bunele maniere sunt despre cum să ne comportăm la restaurant, în convorbirile online, la întâlnirile romantic în doi sau în diverse alte situații de viață în care suntem puși în dificultate adesea. Simina Mayer, Consilierul Alteței Sale Regale Principele Radu, este mai mult decât un specialist în protocol și etichetă – este și profesoara noastră de coolness la „13 la 11”.

Comunicare, PR și branding

Vrei să îți pui business-ul în valoare? Ai un startup pe care vrei să îl promovezi în ochii oamenilor? Vrei să evidențiezi impactul pe care îl are munca ta asupra celor din jur?
Prietenii noștri de la Communication ON îți stau la dispoziție, pentru a transforma o idee într-un brand de succes, aflat constant pe buzele oamenilor. Fii vizibil, lasă-ți businessul să înflorească.

Spațiul nostru devine spațiul tău
Make it yours

A 13a experiență din casa noastră este rezervată creativității, imaginației și dorințelor tale. Pune-ți amprenta pe spațiul nostru și lasă-ți personalitatea să se reverse în fiecare detaliu. Noi îți oferim consultanța și suportul de care ai nevoie pentru a face din „13 la 11” propria ta oază de relaxare/inspirație.